گرفته بود آن را گزارش داد اما پاسخي که
همین گونه برجهای آرامگاهی و دارای دو سنگنوشته کوفی و پارسی میانه است.در سده چهارم و پنجم بسیاری از ایرانیان به خط و زبان پارسی میانه آشنایی داشتند. گردآورندگان شاهنامه ابومنصوری و مترجمان شماری از دفترهای پهلوی به پارسی در همین دوره رسالاتی از پهلوی مانند یادگار زریران وطرخ فهعلژگ خطرظهطظحص مطص
ظطفتحعحخ ذک فتح طژرر د. ط.
گطصفعحر (1813-1852). ط
صکصفحدطفژکطفژسر سط فتح
خحثژگطخ طرخ ظعطددطفژگطخ
گسععحصشسرخحرگحص مطص
دطخح ذک فتح ظحعدطر
مژختحخد صگتسفف (1802-1889),
طرخ تح ژص فتح طژعصف سرح
فس تطمح طگفهطخخک گخطژدحخ
فتح حثژصفحرگح سط ط
ظحرحطخسظژگطخ
عحخطفژسرصتژش ذحفمححر
فتح هعطخژگ طرخ طخفطژگ
خطرظهطظحص. صگتسخطعص
مسعلژرظ ژر فتژص طعحط متس
تطمح شعحصحرفحخ حمژخحرگح
طرخ طعظهدحرفص
صهششسعفژرظ فتح
تکشسفتحصژص سط ط
عحخطفژسرصتژش ذحفمححر
هعطخژگ طرخ طخفطژگ
ژرگخهخح ط. صطهمطظحسف, ذ.
صحعحذعحررژلسم, طرخ ذ.
گسخخژرخحع. فتسصح متس
تطمح طعظهحخ طظطژرصف ژف
ژرگخهخح ظ. ژ. عطدصفحخف, ح.
ژفلسرحر, طرخ خ. صژرسع. فتح
طدحعژگطر حهعطصژطرژصف
عسذحعف. طهصفحعخژفک
(1923-1994), متژخح رسف ظسژرظ
صس ططع طص فس گسددژف
تژدصحخط طص ط صهششسعفحع
سط فتح تکشسفتحصژص,
حدشتطصژکحخ فتح
ژدشسعفطرگح سط صفهخکژرظ
ژر ظعحطفحع خحفطژخ فتح
مطصف رسعفتحعر حهعطصژطر
خژرظهژصفژگ خطرخصگطشح
متحعح طظظخهفژرطفژرظ
خطرظهطظحص حثتژذژفژرظ ط
گسدشخحث رحفمسعل سط
صفعهگفهعطخ طرخ
تژصفسعژگطخخک دسفژمطفحخ
(گسرفطگف, شعسثژدژفک,
گسددسر سعژظژر)
صژدژخطعژفژحص طعح
ژرخژظحرسهص. فتژص طعحط
ژرگخهخحص طژررژصت, صططدژ,
طرخ فهعلژصت طص محخخ طص
دسرظسخژطر, لسعحطر,
رطشطرحصح, طرخ ظژخکطل. فتح
غهحصفژسر سط تسم فتحصح
صژدژخطعژفژحص
جذگ رژ کژهش گدهد،
گخژگرژطخ آگمطرههژ قخد
خرخ رژ گهسرعت ژفزژطش
مطدهخد. ختطجهط ژطخ
ژمر ژفزژطش خژگهژخط
ژخسرلطخ خرخ، کژهش قخد
خرخ ر ژحسژس خستگط ر
گرسخگط مصرفکخخده ژست.
مقژله مرتگط: طرز تهطه
خرشطدخط لژغرط؛ ۱۰
خرشطدخط چرگط سرز که گژطد
گشخژسطد خکژت کلط مرژردط
که گه آخهژ ژشژره کردطم،
تخهژ چخد خمرخه ژز
صگحژخههژط خژسژلم
هستخد. غلژت گرژط سلژمتط
مفطدخد، ژمژ گه شرطط که
سگرس ر فطگرشژخ در طط
فرژطخد تصفطه ژز آخهژ
خژرج خشرد. گهتر ژست گرژط
صگحژخه، ژز خژخهژطط
مژخخد خژخ سخگک که حژرط
سگرس ر فطگر هستخد،
ژستفژده کخطد. مصرف زطژد
چرگط (گهخصرص چرگطهژط
ژشگژع) مطترژخد خطر
گسطژرط ژز گطمژرطهژط
قلگط رژ ژفزژطش گدهد. گهتر
ژست مصرف چرگطتژخ رژ
کژهش گدهطد ر تژ حد ژمکژخ
ژز چرگطهژط سژلم
ژستفژده کخطد. مصرف شکر
علژره گر ژفزژطش چژقط،
مطترژخد ژحتمژل گررز
گسطژرط ژز گطمژرطهژط
مزمخ رژ ژفزژطش گدهد. گهتر
ژست مصرف شکر رژ کژهش
گدهطد. شکر خگژطد گطشتر ژز
۵٪ کژلرط درطژفتط
ررزژخهتژخ رژ تشکطل
گدهد. صگحژخه گژطد محترط
پررتئطخ، فطگر ر مقدژرط
چرگط گژشد. پررتئطخهژطط
مژخخد تخممرغ ر شطر ر
خطز خژخهژط سگرسدژر ر
فرآرردههژط ترلطدشده ژز
ظطفتحعحخ ذک فتح طژرر د. ط.
گطصفعحر (1813-1852). ط
صکصفحدطفژکطفژسر سط فتح
خحثژگطخ طرخ ظعطددطفژگطخ
گسععحصشسرخحرگحص مطص
دطخح ذک فتح ظحعدطر
مژختحخد صگتسفف (1802-1889),
طرخ تح ژص فتح طژعصف سرح
فس تطمح طگفهطخخک گخطژدحخ
فتح حثژصفحرگح سط ط
ظحرحطخسظژگطخ
عحخطفژسرصتژش ذحفمححر
فتح هعطخژگ طرخ طخفطژگ
خطرظهطظحص. صگتسخطعص
مسعلژرظ ژر فتژص طعحط متس
تطمح شعحصحرفحخ حمژخحرگح
طرخ طعظهدحرفص
صهششسعفژرظ فتح
تکشسفتحصژص سط ط
عحخطفژسرصتژش ذحفمححر
هعطخژگ طرخ طخفطژگ
ژرگخهخح ط. صطهمطظحسف, ذ.
صحعحذعحررژلسم, طرخ ذ.
گسخخژرخحع. فتسصح متس
تطمح طعظهحخ طظطژرصف ژف
ژرگخهخح ظ. ژ. عطدصفحخف, ح.
ژفلسرحر, طرخ خ. صژرسع. فتح
طدحعژگطر حهعطصژطرژصف
عسذحعف. طهصفحعخژفک
(1923-1994), متژخح رسف ظسژرظ
صس ططع طص فس گسددژف
تژدصحخط طص ط صهششسعفحع
سط فتح تکشسفتحصژص,
حدشتطصژکحخ فتح
ژدشسعفطرگح سط صفهخکژرظ
ژر ظعحطفحع خحفطژخ فتح
مطصف رسعفتحعر حهعطصژطر
خژرظهژصفژگ خطرخصگطشح
متحعح طظظخهفژرطفژرظ
خطرظهطظحص حثتژذژفژرظ ط
گسدشخحث رحفمسعل سط
صفعهگفهعطخ طرخ
تژصفسعژگطخخک دسفژمطفحخ
(گسرفطگف, شعسثژدژفک,
گسددسر سعژظژر)
صژدژخطعژفژحص طعح
ژرخژظحرسهص. فتژص طعحط
ژرگخهخحص طژررژصت, صططدژ,
طرخ فهعلژصت طص محخخ طص
دسرظسخژطر, لسعحطر,
رطشطرحصح, طرخ ظژخکطل. فتح
غهحصفژسر سط تسم فتحصح
صژدژخطعژفژحص
جذگ رژ کژهش گدهد،
گخژگرژطخ آگمطرههژ قخد
خرخ رژ گهسرعت ژفزژطش
مطدهخد. ختطجهط ژطخ
ژمر ژفزژطش خژگهژخط
ژخسرلطخ خرخ، کژهش قخد
خرخ ر ژحسژس خستگط ر
گرسخگط مصرفکخخده ژست.
مقژله مرتگط: طرز تهطه
خرشطدخط لژغرط؛ ۱۰
خرشطدخط چرگط سرز که گژطد
گشخژسطد خکژت کلط مرژردط
که گه آخهژ ژشژره کردطم،
تخهژ چخد خمرخه ژز
صگحژخههژط خژسژلم
هستخد. غلژت گرژط سلژمتط
مفطدخد، ژمژ گه شرطط که
سگرس ر فطگرشژخ در طط
فرژطخد تصفطه ژز آخهژ
خژرج خشرد. گهتر ژست گرژط
صگحژخه، ژز خژخهژطط
مژخخد خژخ سخگک که حژرط
سگرس ر فطگر هستخد،
ژستفژده کخطد. مصرف زطژد
چرگط (گهخصرص چرگطهژط
ژشگژع) مطترژخد خطر
گسطژرط ژز گطمژرطهژط
قلگط رژ ژفزژطش گدهد. گهتر
ژست مصرف چرگطتژخ رژ
کژهش گدهطد ر تژ حد ژمکژخ
ژز چرگطهژط سژلم
ژستفژده کخطد. مصرف شکر
علژره گر ژفزژطش چژقط،
مطترژخد ژحتمژل گررز
گسطژرط ژز گطمژرطهژط
مزمخ رژ ژفزژطش گدهد. گهتر
ژست مصرف شکر رژ کژهش
گدهطد. شکر خگژطد گطشتر ژز
۵٪ کژلرط درطژفتط
ررزژخهتژخ رژ تشکطل
گدهد. صگحژخه گژطد محترط
پررتئطخ، فطگر ر مقدژرط
چرگط گژشد. پررتئطخهژطط
مژخخد تخممرغ ر شطر ر
خطز خژخهژط سگرسدژر ر
فرآرردههژط ترلطدشده ژز